Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]  Következő  Utolsó lap
Kulcsár Mónika 2009. 07. 01.

Kedves Anna, Katalin, Csaba és minden kedves "réves" munkatárs! A két évvel ezelőtti kiváló osztálykirándulás késztetett minket, pozsonyi tanárokat arra, hogy diákjainknak megint egy nálatok eltöltött hosszú hétvégét szervezzünk osztálykirándulásként. Meg kell mondanom, jó döntés volt! Nagyszerűen éreztük magunkat a kicsit viharos időjárás ellenére. Köszönet a családias hangulatért, a sok kedves mosolyért, az előzékenységért!
Üdvözlette l Márta, Nóra, Mónika és a pozsonyi elsősök
Pethő Attiláné 2009. 07. 01.

Osztályommal jún.5-7-ig B.akalin,a Tatabányai gy.táborban egy nagyon tartalmas,hétvégi kiránduláson vettünk részt.A jelzett esős,rossz idő szerencsére nem jött be,csak a Balaton vize volt hideg.A kirándulások szervezésében Farkas Gyöngyi /tábor-és büfévezető/ segítségével sikerült a tervezett programot megvalósítani.Az ételek bőségesek,finomak,az ott dolgozók figyelmesek,kedvesek voltak.Köszönjük!
Csontos Dóra 2009. 06. 23.

Nagyon jól éreztük magunkat a Rév Hotelban Kedvesek batságosak az ottani dolgozok, pincérek. Mi táborban voltunk kb 60 fős társasággal nagyon jó volt és további sok sikert a jövőben is.Köszönjük a vendéglátást és az odafigyelést minden dolgozonak.
Tóth Csilla 2009. 06. 22.

Üdv Mindenkinek!:)
Nagyon jól éreztük magunkat, gyerkőccel, Apukával, 6 éjszakát töltöttünk a RÉV Hotelben. (06.15.) Az ételek, finomak, a felszolgálás 1. osztályú!! Mindenki nagyon barátságos volt, ajánlani tudom a helyet!! Ja és csemetém is megtanult billiárdozni. Azóta is azzal nyúz:) További szép nyarat Mindenkinek!
Királyné Pócs Ágnes 2009. 06. 17.

Király Krisztián anyukája vagyok!
Június 11-14 között voltunk nyaralni. Fantasztikusan éreztük magunkat és ami meglepett az a segítőkészség és közvetlenség mind a csárda dolgozói részéről, mind pedig a recepciósok részéről.Köszönöm nekik és sok sikert kívánunk további munkájukhoz.
Király család Kajárpécről ( Győr mellett).
Kiss Róbertné 2009. 06. 10.

A kislányommal elöször 2003 nyarán voltunk itt elöször,azóta minden évben ide jövünk egy hétre.Nagyon szuper hely ,kedvesek a recepciósok,Annáról és Csabáról nem is beszélve,mi már szinte családtagként jövünk.Remélem idén nyáron is sikerül.Kissné Ági és Bianka Kecskemétröl
Back Eszter 2009. 06. 04.

2 napos osztálykirándulásunk alkalmával jártunk a Rév Hotelben. Nagyon meg voltunk elégedve a szobákkal, a kínált lehetőségekkel és programokkal. Köszönjük.
Bali Eszter 2009. 05. 26.

3 napos osztálykiránduláson voltunk a Rév Hotelben. Mindenkinek szeretettel ajánljuk, felejthetetlen élmény volt. Köszönjük a lehetőséget.
Márk 2009. 05. 07.

Mi a sulival vóltunk itt táborozni,nagyon csucs vólt a kirándulások és az erdei iskola is jó vólt.Igaz a Balaton kicsit hideg vólt de nem baj.De egy a lényeg nagyon csucs szeretlek Hotel Rév I Love: Hotel Rév!!!!!!!!!!!
Szeretettel:Fekete Dániel Márk
Hadzsega Zoltán 2008. 09. 01.

Egy kellemes hetet töltöttünk a Rév Hotelben augusztus végén. Az ételek finomak, a kiszolgálás szuper.Családias volt a hangulat, az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek.
KÜLÖN KÖSZÖNET A RECEPCIÓN MÓNOS MARIKÁNAK A SZÜLETÉSNAPI MEGLEPETÉSÉRT!!!
Ha lehetőségünk lesz jövőre is megyünk.
Üdv mindenkinek innen Miskolcról.

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »