Nyári tábor - gólyatábor

Egy jó tábor eseményei évek múltán is fel-felderengenek a résztvevőkben. Sokan felnőttként is kamaszkoruk legszebb nyarára emlékeznek vissza a legszívesebben addigi életükből. Mi ehhez szeretnénk hozzájárulni.

Úgy érezzük, hogy szálláshelyeink és a környező vidék ideális helyszínt biztosíthat a különféle nyári szaktáborok, gólyatáborok lebonyolításához. Mindhárom szálláshelyünk szívesen fogadja iskolák, főiskolák, egyetemek, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait gólyatábor, edzőtábor, sport-, művészeti-, nyelvi-, színjátszó-, tánc-, természetjáró-, horgász-, honismereti-, hittan-, kézműves tábor megrendezésére.

Mit kínálunk?

  • Szálláshelyeink kedvező adottságainak és felszereltségének köszönhetően sokféle lehetőséget teremtenek a fedett- és szabadtéri közös programokra.
  • A Balatonakali Ifjúsági Tábor neve is mutatja, hogy kifejezetten táborozás céljára készült, így tökéletes tábori hangulatot ígér.
  • A Pálkövei ifjúsági szállás kedvező fekvésének, és kialakításának köszönhetően ideális helyszínt biztosít a különféle nyári- és szaktáborok számára.
  • Szántódi ifjúsági szállodánk megfelelő helyszínt biztosít, ha a tábor nem tábori körülményeket kíván.

A szakmai jellegű programok, előadások, vetélkedők, szakvezetés lebonyolítására a Balaton-felvidéki Nemzeti Park munkatársait kérjük fel. A programok megrendelését az érkezés előtt legalább egy hónappal írásban szíveskedjenek jelezni.

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »