Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Következő  Utolsó lap
Erdélyi Krisztina 2011. 04. 26.

Köszönjük az igazán kellemes húsvétot [köszönet a nyuszinak is :-) ]! Olcsó és remek szálláshely, figyelmes, aranyos személyzettel. Biztosan visszatérünk még!
További jó munkát kívánunk!
Kriszta és Imre
Magyar Csilla 2011. 04. 03.

Köszönöm mindenkinek a visszajelzést , nagy örömmel várjuk a nyarat, főleg a gyerekek. Reméljük élményekkel teli napokat tölthetünk majd a táborban.
MAGYAR CSILLA 2011. 04. 01.

2011. év elején foglalást küldtem emailben családi üdülésre Akaliba. Az előleget online utalással elküldtem már több mint egy hónapja. Azóta emailben és telefonon is próbáltam visszaigazolást kérni az utalt összegről. Ez azóta sem érkezett meg. Hiányolom a visszajelzést, mert korrekt eljárás lenne, a befizetett összeg megérkezésének visszaigazolása.
Karmacsi Lászlóné 2010. 09. 03.

Július 24-30-ig töltöttünk el egy nagyon szép hetet a Hotel Rév -ben Szántódon. Bár az idő nem kényeztetett el bennünket, mégis felejthetetlen élményt nyújtott 32 gyereknek, és nekünk nevelőknek is. Köszönjük a hotel személyzetének, akik nagyon kedvesek, készségesek voltak. A kaja finom, a hotel kényelmes, tiszta, tökéletes volt.Szeretnénk ez úton is megköszönni a lehetőséget, és szeretnénk visszatérő vendégek lenni! Karmacsi Lászlóné Kölcse
petres antal istvánné 2010. 08. 19.

A minap érkeztünk haza balatonakali nyaralásunkból, és ismét nagyon elégedettek vagyunk a szíves fogadtatással, barátságos, kedves kiszolgáló személyzettel, úgy a konyhán, mint a recepción. Igen kedvező áron nagyon finom, változatos és bőséges volt a reggeli, vacsora, két gyerekemmnel félpanziós ellátásban üdültünk Akalin, a gyerektáborban. Ajánlom mindenkinek - határon innen és túl!

Mivel kocsink nem volt, kissé nehézkes volt a strandra el- és visszajutás, de erről mi tehettünk.
Györök Miklósné 2010. 08. 06.

Idén már negyedik alkalommal nyaraltunk a rév hotelben három gyermekkel.A rossz idő ellenére is nagyon jól éreztük magunkat.A személyzet még mindig nagyon kedves.
Biztos vagyok benne,hogy nem ez volt az utolsó nyaralásunk itt.
Köszönjük.Györök család
Végh József 2010. 08. 01.

2010. 07. 10-16. között Pálkövén került sor az immáron IV. Judo Önvédelmi Sporttáborra. A 20 sportoló és a két kísérő az idei évben is kellemes emlékekkel tért haza. Köszönetünket fejezzük ki a teljes személyzetnek, hogy minden úgy sikerült, ahogy terveztük. Elkezdtük szervezni a következő évit. Ez nem fenyegetés, ez ígéret! Reméljük, hogy jövőre valóban ismét találkozunk!
Végh József 2010. 08. 01.

2010. 07. 24-30. között nyaraltunk a párommal a Hotel Révben, immáron másodszor. Tavaly is nagyon jól éreztük magunkat, de az idei végén még nehezebben indultunk haza. Köszönet a teljes személyzetnek, és a csárdában a felszolgálóknak. Mindig öröm számunkra, ha a mai rohanó világunkban ilyen kellemes helyen tudunk eltölteni néhány napot. Külön köszönjük, hogy a zamárdi felé eső oldalon kaptunk szobát.
Végh József és Kohajda Rita
Illés Gábor 2010. 07. 25.

2010.07.18-24-ig töltötunk el egy hetet a Szántodi Rév hotelben,két gyermekünkel.nagyon jol éreztük magunkat.külön köszönet a Rév Csárdában a felszolgálóknak kedveségükért és a segitökészségükért .kellemes emlékekkel tértünk haza.köszönettel:Illés család.
ui:remélem jövöre ismét itt nyaralhatunk.
Hidvégi Mihály 2010. 07. 25.

Először voltunk a gyermektáborban Balatonakaliban és nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudjuk mindazoknak, akik olcsón szeretnének a Balaton partján nyaralni. A szállás megfelelő a kiszolgálás kitűnő a személyzet kedves, segítőkész. Az ételek kifogástalanok,bőséges reggeli és vacsora vár mindazokra akik oda mennek! Ezúton szeretnénk a személyzetnek megköszönni a kedvességüket, és kívánunk nekik kellemes nyarat, pihenést és jó egészséget. Hidvégi család, Sopron.

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »