Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]  Következő  Utolsó lap
Varga Anita 2010. 07. 18.

Nagyon kellemes, és élményekben gazdag hetet töltöttünk el Szántódon a Rév-hotelben. Nyári tábor volt, ahol mindenki jól érezte magát, mindannyian megtaláltuk a számunkra megfelelő programot. Nagyon jók voltak az esti bulik, diszkók. A személyzet is nagyon segítőkész volt. Szeretnénk megköszönni ezt a csodás hetet, szívesen visszamennénk, remélem lesz is rá lehetőségünk.
Üdv: Varga Anita és a vámosújfalui csapat
Szalontai József 2010. 06. 28.

Egy 40 fős osztállyal voltunk Pálkövén, remekül éreztük magunkat, a kaja remek volt és a környék is egész szép.
Törekiné Takács Beáta 2010. 06. 28.

Élményekben gazdag hetet töltöttünk el Pálkövén a kapuvári Katolikus Iskola 1-4. osztályosaival 2010. június 21-25-ig. A rossz idő ellenére találtunk magunknak jó programokat, ebben számíthattunk maximálisan Mészáros úr segítségére. A szállás, az étel is nagyon jó volt.
Barcza László 2010. 06. 18.

41 tanulóval töltöttünk egy hetet (erdei iskola) Szántódon. Bár sikerült rendkívül pocsék időt kifognunk, mégis rendkívül jól éreztük magunkat. A szálláshely kényelme megfelelő, a munkatársak rendkívül segítőkészek, kedvesek. A gyerekek és kollégáim nevében is köszönöm a vendéglátást, egészen biztos, hogy vissza fogunk még térni. Szívesen ajánlom minden kollégának! Barcza lászló (Bp. Bárczi Géza Ált. Isk.)
Gyöngyi 2010. 06. 10.

2010.június 7-8-án osztálykiránduláson a Pálkövei Ifjúsági szálláson voltunk.
Csodálatos környezet fogadott minket, csend, nyugalom. Lélegzet elállító kilátás a Balatonra, a strand tényleg csak egy ugrásra. Reggel az ébresztő óra csörgése helyett, a madarak vidám csiripelése keltett minket.
A szállás tiszta, rendezett!!!!
Étkezésnél azt is megtudtuk, hogy különleges igényeket is figyelembe vesznek (ételallergia stb.
Mindenkinek ajánlom.
Hamvas Viktória 2010. 05. 31.

2010. május 28-30. között voltunk az osztályból tízen Szántódon. A szállással maximálisan meg voltunk elégedve, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet a kedves és megértő vendéglátásért! Remélem, a jövőben tudok még diákcsoportot Szántódra vinni.
A legjobbakat kívánom mindenkinek Komlóról: Hamvas Viktória
Riti 2010. 05. 24.

mi az osztállyal megyünk.
31 től.
a szobák és a zuhanyzó szerintem jól néznek ki csak azt nemtom h van etv
remélem az is van
persze nem egész nap azt nézni hanem pl.banyátok közt... persze este
majd megírom h milyen volt
Reka 2010. 02. 24.

En taborban voltam Balatonakalin es nagyon jol ereztem magam, es nem csak en, hanem a tarasim is...a szallas tiszta volt, a szoba otthonos, az etel elfogadhato es a strand is nagyon kozel volt. Iden is reszt veszunk a Balatonakali ifjusagi taborban, mert csupa jo elmenneyel gazdagodtunk meg es sok uj baratra tettunk szert:-)
Czira Tibor 2010. 02. 15.

Több éven át önöknél nyaraltunk már, és a szivünk csak is a Rév-hotelba húz vissza az idén is. A hotel összes dolgozóját tekintve nagyon kedvesek és aranyosak. A kiszolgálás maximális, ennél jobb már nem is lehetne.Külön dicséret illeti a konyhai dolgozókat odaadó készséges és segitőkész munkájukért. Az ételek minősége és mennyisége kiváló, azaz I.osztályú. Az elhelyezés és egyéb szolgáltatásaikkal is maximálisan megvagyunk elégedve.A legnagyobb dicséretet önök érdemlik a kedves feleségével .
Nagy Tünde 2010. 01. 05.

A kaja tényleg fenomenális!

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »