Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11]  Következő  Utolsó lap
Salamon Ferenc 2008. 08. 30.

Sziasztok!Mi tavaly és idén is a Rév hotelben voltunk egy hetet.Két gyerekkel és nagyon jó volt , nagyon finomak az ételek és mindenki nagyon aranyos.szuper a kiszolgálás biztosan megyünk jövöre is.üdv mindenkinek.
Ináncsi Nóra 2008. 08. 26.

Nagyon kellemes hetet töltöttünk a hotelben. Kedvesek, barátságosak az ott dolgozók. :-) A reggeli mindig bőséges választékú volt, a vacsora pedig nagyon finom, ízletesen főznek. Én tengerpartra vágytam inkább, de egyáltalán nem bánom, hogy anya meggyőzött és a Rév Holtelben nyaraltunk.
Miklós Edit 2008. 08. 20.

Nagyon jól éreztük magunkat a Rév Hotelban,kedves volt a személyzet.Megbeszéltük a párommal,hogy jövőre a betervezett tengerpart helyett ugyanide utazunk.Jó a környezet,finomak és kiadósak az ételek.Az Én kisfiam barátokat is talált magának,lévén,hogy voltak iskolás csoportok is.A discot nagyon élvezte.Köszönjük a vendéglátást minden kedves alkalmazottnak.
homokiak 2008. 08. 09.

Igazán remekül sikerült a nyári táborunk a Rév Hotelben, aug. 2-8. Mi felnőttek is és a gyerekek is jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a helyet.
Köszönünk mindent.
Kriszta 2008. 07. 27.

Mi osztálykiránduláson voltunk Akalin ebben a táborban97-be,de nagyon jól éreztük magunkat és kétszer is voltunk!Én azt mondtam egyszer még szeretnék majd ott nyaralni,és remélem az álmom valóra válhat jövőre.Igaz most már családos anyuka vagyok,de a gyerekeimnek meg mutathatnám,milyen is volt ott nyaralni abban a király táborban!
polgári katalin 2008. 07. 26.

Mi 4 éve nyaralunk a Hotel Rév -ben,de semmi panaszunk nincs.Ha volt is a Bartos úr azonnal korigálta.Csodálatos a vendég szeretetük ,kedvességük és a figyelmességük.Az étel kiváló ,kiadósak és finomak. A pincérek és a konyhai dolgozok aranyosak és ügyesek.A családom nem vágyik külföldre csak hozzájuk.Remélem sikerül de minden évben ottleszünk.Az idén jul 27-től,megyünk. Polgári katalin Miskolc
Pál Lászlóné 2008. 07. 25.

Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek aki azon munkálkodott,hogy el tudjunk menni Pálkövére 15-16-17.én köszönöm előre is. már nagyon várjuk. már csak a jó időt kell megrendelni.
Ivánné Tóth Mária 2008. 07. 24.

Csodálatos 6 napot töltöttünk a Rév Hotelban! 2008 Jul.18-24 ig!
Hajnal család 2008. 07. 24.

Az idei nyarunkat a Rév Hotelbe szerveztük julius elején. A személyzet udvarias, segítőkész és barátságos. Szerintem a félpanziós ellátás megérte finomakat főznek még a gyereknek is felnőtt adagot hozztak!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mi biztosan ha lesz rá lehetőségünk visszatérünk!! Hajnal család!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hufnagl Lászlóné 2008. 07. 23.

Idei táborunkat a Rév Hotelbe szerveztük a XX. kerületi Nagy lászló Általános Iskola tanulói számára. Csak elismerő szavakkal tudunk köszönetet mondani a szálloda személyzetének és vezetőinek munkájáról. Kéréseinket maximálisan figyelembe vették, hasznos információikkal segítették felejthetetlenné tenni az egy hetet. Szívből kívánunk továbbra is jó egészséget, sok vendéget, kellemes nyarat a szálloda minden dolgozójának.

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »