Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]  Következő  Utolsó lap
balogh zoltánné 2010. 01. 03.

sziasztok boldog új évet kívánok a hotel minden dolgozójának anikó
Deák Fanni 2009. 11. 05.

Gyöngyi nagyon jól éreztük magunkat hála neked!
Frigyik Zsuzsa (Zsuzsika,Picilány) 2009. 10. 10.

Szántód egyszerűen Csodálatos volt! Sok olyan embert ismertem meg akik nagyszerűek! Sokat tanultam tőlük! :) Nagyon szeretem őket! Viszont rettenetesen hiányoznak! :(
Teljesen jóvolt a hangulat, az ételek, a bulik, a közös strandolás, és sok más egyéb!

Köszönöm Csaba bácsinak és Anci néninek ezt a fantasztikus nyarat! :)

Puszi
Bak Krisztián Sándor 2009. 10. 06.

Három gyermekünkkel augusztus vége felé voltunk a szántódi Rév Hotelben.
A kiszolgálással és a szállással elégedettek voltunk.
A szobánk tiszta volt, minden nap takarítottak.
Külön kiemelném (a nagyon kedves személyzet mellett) a csárda dolgozóit, különösen a két pincért, Tamást és Ádámot. Köszönjük, srácok!
A tulaj, Csaba is rendkívül jó fej.
A kaja pedig szuper volt!
Mindenkinek jó szívvel ajánljuk a Rév Hotelt.
Kovács Tiborné KATI 2009. 09. 16.

AGUSZTUSBAN VOLTUNK A TÁBOR VENDÉGEI NAGYON JOL ÉREZTÜK MAGUNKAT JÖVÖRE IS MEGYÜNK BALATONAKALIRA SOK KEDVES EMBERT ISMERTEM MEG NAGYON HANGULATOS CSALÁDIAS VOLT A LÉGKÖR ÉS EZ KÖSZÖNHETÖ NEKED GYÖNGYI ÉS A TÖBBI DOLGOZÓNAK.MINDENKINEK JO EGÉSZSÉGET KIVÁNUNK A KOVÁCS CSALÁD
Kovács Tiborné KATI 2009. 09. 16.

AGUSZTUSBAN VOLTUNK A TÁBOR VENDÉGEI NAGYON JOL ÉREZTÜK MAGUNKAT JÖVÖRE IS MEGYÜNK BALATONAKALIRA SOK KEDVES EMBERT ISMERTEM MEG NAGYON HANGULATOS CSALÁDIAS VOLT A LÉGKÖR ÉS EZ KÖSZÖNHETÖ NEKED GYÖNGYI ÉS A TÖBBI DOLGOZÓNAK.MINDENKINEK JO EGÉSZSÉGET KIVÁNUNK A KOVÁCS CSALÁD
Kati 2009. 08. 24.

Nemrég érkeztünk haza Szántódról, a Rév Hotelből. Az ismerőseink közül senki nem hiszi el, hogy ennyi pénzért ilyen ellátást kaptunk, ilyen jót nyaraltunk. ;-) A szoba méretét leszámítva nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A recepciósok segítőkészek, kedvesek, a pincérek odaadóak, aranyosak. Reméljük, sikerül még itt eltöltenünk ilyen szép hetet. Köszönünk mindent!
Végh József és Kohajda Rita 2009. 08. 23.

Nagyon jól éreztük magunkat augusztus elején Szántódon a Hotel Rév-ben, amit köszönünk mindenkinek, aki ott dolgozik. Szállás, étkezés egyaránt elnyerte tetszésünket. A pálkövei tábor után egy újabb kellemes meglepetés ért bennünket és ez manapság nem kis dolog. Ismételt köszönet a teljes személyzetnek és további jó munkát kívánunk!
Ágnes 2009. 07. 27.

Üdvözlöm a RÉV Hotels dolgozóit!
Először is gratulálok a konyhai dolgozóknak, nagyon finom ételeket készítettek, a kiszolgálás is gyors volt és kedvesek, udvariasak a vendégekkel.
zsoldos edit 2009. 07. 06.

Gratulálok az akali konyha csapatának a főzőversenyen elért első helyezésért!
Engem nem lepett meg az eredmény.
Ők naponta megérdemelnék ezt az elismerést.
Szép nyarat, jó munkát és egy sereg elégedett , jóllakott, vidám táborlakót kívánok!
zs.e.


Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »