Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Következő  Utolsó lap
edfrgtbh@gmail.com 2018. 11. 07.

UNRIVALLED LOLITA CLIPS :

sss.unoforum.pro/?0-0

vk.io/gUcgtXM

utka.su/KMRTJ

l2u.su/qblD
mama 2014. 08. 10.

Imádom!mama
mama 2014. 08. 10.

Szép város!mama
Bíró Ferenc 2014. 06. 20.

Diákokkal voltunk itt június elején. Nagyon jól éreztük magunkat, az idő pompásvolt. A víz csodálatos nem beszélve a panorámáról. Ha tudunk jövünk még.
kkk 2014. 04. 22.

Üdv MIndenkinek!KKK
kkk 2014. 04. 22.

Nagyon szeretem a Balatont és szép hely! KKK
Ambrusné Vígh Edit 2013. 09. 02.

Idén akali helyett a Rév Hotelt választottuk és itt sem kellett csalódnunk! Nagyon kedvesek voltak az alkalmazottak, tiszta volt minden, A Rév csárda ellátása, ételei nagyon jók és finomak voltak.

Nagyon köszönjük ezt a pár napot!
Üdvözlettel: Sanbon Kyokushin Karate Sportegyesület Gyál
Gregor József Általános 2013. 08. 10.

Egy hetes Musical Táborunkat töltöttük Pálkövén. Anna és Csaba igazán vendégszerető volt, megkönnyítették munkánkat.Kéréseinket teljesítették, programjainkat segítették. Nagyon kedves volt velünk a személyzet minden tagja, közvetlenségüknek, rugalmasságuknak köszönhetően felhőtlenül,nagyon jó hangulatban telt el a hét nap. Köszönünk mindent, további jó munkát kívánunk!!
Gregoros Diákok
Pereszlényiné Kovács Judit 2013. 08. 04.

A Tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskola 50 fővel nyaralt Balatonakali Gyermektáborban.Már több alkalommal voltunk itt. Az idei nyáron is Akalit választottuk zenei táborozásra,mivel mindig nagyon családias a légkör, jó az ellátás,szállás, és az egész személyzet segítőkész. Az árak is nagyon kedvezőek. Isteni napos időt fogtunk ki,így mindennap tudtunk strandolni,ami szintén nagyon szuper volt! Köszönjük még egyszer a sok-sok munkát és a hozzánk való türelmet és kedvességet! Üdvözlettel:Judit
Vöröskereszt Eger 2013. 07. 14.

A Vöröskereszt által megszervezett tábor idén a Rév Hotelben volt. Az egész tábor nagyon jól érezte magát, bőséges ételt kaptunk és a szállás is rendezett, tiszta volt. Köszönünk szépen mindent és további szép nyarat kívánunk!
Marika néni és a Vöröskeresztes tábor

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »