Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Következő  Utolsó lap
Tihanyiné Kriszti 2013. 07. 12.

Iskolánkból 25 gyermek június 29-től töltött egy hetet a balatonakali táborban. A gyerekek, a tanárok mindennel megvoltak elégedve. A személyzet segítőkész, együttműködő, kedves. Az étkezéseknél bőséges, finom ennivalókkat kaptunk, minden nap gyümölcs is volt.
Köszönjük a ránk fordított ídőt és fáradságot! Külön köszönet, Gyöngyi Neked a segítségért!
Reméljük jövőre újra találkozunk!
Üdvözlettel Tihanyiné Kriszta
Szabó Leventéné 2013. 06. 30.

Balatonakali Gyermektáborban töltöttünk 3 napot a gyáli Lurkós focis gyerekekkel és szüleikkel edzőtáborban. Nagyon jó időt fogtunk ki, a szállás és az ellátás nagyon jó volt. Igazi gyerekkorunkat idézte vissza. Köszönjük Gyöngyi intézkedéseit és a konyhai személyzet kiszolgálását. Focipályát igénybe vettük és egy kellemes szombat esti programon is részt vettünk. Köszönet mindenért, ajánlom másoknak is.
Deák Ferenc Ált. Iskola 2013. 05. 23.

Május közepén négy napot töltöttünk a szántódi Rév Hotelben tanítványainkkal. Négy osztállyal érkeztünk Veszprémből. A változatos, színes programok emlékezetessé tették erdei iskolánkat. Ehhez hozzájárult házigazdáink készséges, gyerekbarát viselkedése. mindent elkövettek azért, hogy szép élményekkel, jó érzéssel térjünk haza. Szállásunk, ellátásunk kifogástalan volt, vendéglátóink közreműködtek a programok szervezésében is. Segítőkészek, barátságosak voltak, jó szívvel ajánljuk másoknak i
Sz. Anna 2013. 05. 21.

Pénteken voltunk a Hotel Rév-ben Szántódon barátnőimmel, és meg szeretném ezúton is köszönni azt a hihetetlen rugalmasságot, amit tapasztaltunk! Nagyon kedvesek és segítőkészek mind a recepción / portán, mind az az úr is, aki kereített nekünk egy plusz ágyat! A szállás nagyon tiszta volt és otthonos, és a reggeli is nagyon finom volt. Az ár pedig verhetetlen, köszönjük még egyszer, mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Anna
Hamarné Novák Márta 2013. 05. 20.

Szeretném megköszönni a tábor minden dolgozójának a szíves és kifogástalan ellátást. Egyik kislányom az alábbi szavakkal foglalta össze élményeit:
Az idei tábort, mint a tavalyit is, nagyon szerettem... Amikor megnéztük a szállást, eleinte nem mondtam azt, hogy nagyon jó, de miután kicsomagoltunk és felhúztuk az ágyneműt, már nagyon otthonos lett, és a végén nem akartam már otthagyni...
Baglyasné Szécsi Annamária 2012. 11. 05.

Nagyon köszönjük , hogy az elmúlt 17 évben mindegyik táborban csodálatos napokat tölthettünk iskolánk tanulóival.Kivétel nélkül mindenhol tökéletes volt a szállás az ellátás, az odafigyelés úgy az étkezéseknél is, mint a programok összeállításánál.A táborok szervezésétől a lebonyolításáig nagyon elégedettek voltunk minden alkalommal. Szántódra tanári kirándulást is szerveztünk, abban sem csalódtunk! Mindenhová visszatértünk, most a Sítábort kipróbáljuk Austriában! Bátran ajánljuk! B.Sz.Annamária
Ambrusné Vígh Edit 2012. 09. 10.

Köszönjük a vendéglátást a Balatonakali Gyermektáborban , a SANBON Gyáli Karate Sportegyesület nevében!
Nagyon jól érezték Önöknél magukat a sportolók, megfelelő volt a szállás és az ellátás is.
Szerencsénkre az idő is kedvező volt.
Vissza fogunk menni jövőre!
Járvásné Pásztor Tünde 2012. 08. 21.

Szeretnénk ezúton is megköszöni a Hotel Rév minden kedves dolgozóinak a kedvességet és a segitőkézséget külön köszönet a csárda felszolgálóinak . Jövőre is meglátogatjuk önöket. JÓ MUNKÁT MÉG AZ IDEI NYÁRRA. Járvás család.
Végh József 2012. 07. 20.

Kedves Roland és a pálkövei Ifjúsági Üdülő Személyzete!
Ami várható volt, bekövetkezett: Az idei, a VI. Judo Sporttáborunk volt az eddigi legjobb és ebben nem kis része volt az üdülő vezetőjének és személyzetének. Szokás szerint az időjárás is mellénk állt, és kifogástalan volt az ellátásunk, elhelyezésünk is. 27 fős csoportunk nagyon jól érezte magát. Köszönünk mindent! További jó munkát, szép nyarat!
Végh József, Kohajda Rita
Teleki suli 2012. 07. 06.

Idén is 30 gyerekkel táboroztunk a Rév Hotelben. A személyzet változatlanul segítőkész, udvarias, a felmerült problémáinkat készségesen, gyorsan megoldotta.
A Rév Csárdában minden nap bőséges, finom ételeket kaptunk, a kiszolgálás gyors és kedves volt.
Külön köszönet az éttermi dolgozóknak, akik maximális figyelemmel voltak a különböző ételallergiás gyerekünk étkeztetésére.
Nagyon jól éreztük magunkat, örömmel jövünk jövőre is.
Szívesen ajánljuk a hotelt minden kollégának.

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »