Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21]  Következő  Utolsó lap
Csabesz 2005. 03. 08.

Évek óta a barátaimmal pálkövén nyaralunk és mondhatom hogy sehol nincs még egy ilyen fasza hely. Már sok helyen voltam de Pálköve rulez!
Selymes Levente 2005. 03. 02.

Már nem azért, de itt több a fals-hozzászólás, mint a rendes. A másik fele, meg csak önreklám. Így egész tréfás vendégkönyve van ennek a hiper-szuper szájtnak.
Bialkóné 2005. 02. 20.

Családdal üdültünk.Figyelmes kiszolgálásban volt részünk.A kaja meglepően bőséges és finom volt.Jól éreztük magunkat.Ide visszatérünk.
Nóra 2005. 02. 14.

szép meg jó minden de elég tropák a képekről a szobák ha le lenne a fal festve valami melegeb színnel,mindjár barátságosabb lenne
zsazsa 2005. 02. 14.

Itt mindenki egy napon szólt hozzá?Érdekes, tele van tavalyi írásokkal, de az én véleményem a Rév hotelről lemaradt! Talán mert nem voltam megelégedve? hm!?
Zsanett 2005. 02. 06.

Azt szeretném kérdezni az osztályom nevében, hogy az a Theodóra forrás a Balatonfelvidéki Nemzeti Parkban taláható? Kérem válaszoljanak, mert nagyon fontos! Előre is köszönöm!
Kendli Jácint 2005. 01. 17.

Volt szerencsém megismerni a honlapot. Véleményem szerint jó, informatív, de ti úgyis mindig fejlődtök ezen a téren is. Én egyenlőre csak Pálkövén voltam, de azt csak ajánlani tudom mindenkinek! Érdemes időt szánni a szolgáltatásra, hisz tavasszal-nyáron-ősszel mindig más és más képét mutatja a Balaton! Javaslom ismerje meg minél több ember, a Balatonguest segítségével!
Ábel 2005. 01. 14.

Azt szeretném kérdezni, hogy a Pálkövei táborban 2 vagy 3 ágyas szobák nincsenek? Meg azt hogy a Rév Hostelben a 16 éven aluli fú/lány gyereknek minősül-e még! Fontos!!!!
Zétény 2004. 08. 10.

Valaki nem tud Siófokon egy jó kis diákszállót 20 fő részére elfogadható áron szeptember elején? Csütörtöktől vasárnapig, szóval 4 napra.Akár ide, akár a fenti e-mail cimre irtok, köszönöm.
Zsu 2004. 07. 26.

Hajrá Mindenki!!!!!!!!! Gyerünk a Balcsira!!!!! Jó a Rév hotel!!!!!! Használjátok ki ugy mint mi!!!!!!! Köszi ott mindenkinek!!!

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »