Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21]  Következő  Utolsó lap
Melcsi 2004. 06. 06.

Hello!Szeretném megkérdezni, hogy üdülési csekket elfogadtok-e?Fontos!Köszi
KLiKKeR^ 2004. 05. 25.

Vagy Csak a központi szobába van ? :-\ EZt az ez alattihoz irtam! VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
KLiKKeR^ 2004. 05. 25.

CSÁZTOK nagyon FONTOS kérdésem lenne szerintetek a RÉV hotelbe van rendes TV szoval nem az a nagy régi fajta [Mondjuk philips] mert lehet vinnék KONZOLT :D PLS VÁLASZOLJATOK! nem kell EMAIL IDE IRJATOK KÖSZ!
Laca 2004. 05. 18.

Hali!Idén a is a Balatonra megyünk kirándulni,B.akalira.Itt még nem jártunk, remélem f..sza lesz minden,és nem csalódunk!
Géza 2004. 05. 18.

Sziasztok!!! Nem tudom,hogy hányszor kell titeket még megdicsérnem,de azért csak teszem!Ja és a fürdő használata ne legyen már korlátozva (nem a strand):pusza
Géza 2004. 05. 18.

Sziasztok! megint én! Nagyon királyok vagytok,csak ezt tudom mondani!remélem,hogy idén is ilyen jók lesztek!persze egy két dolgot elkéne néznetek.hisz én nem avgyok gumicsónak tolvaj.........
Géza 2004. 05. 18.

Sziasztok! Csak szeretném közölni,hogy tavaly iylentájt volttunk lent nálatok Pálkövén, és jó hely ám!!!
Szabó Ákos 2004. 05. 06.

Hellóka! Egész jó ez a honlap. Ja, a Rév Hotelben voltam recepciós tavaly nyáron. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kiváló helyet, ha nyáron ki szeretne kapcsolódni. Tök jó part, szomszédban Földvár. Discok, német nők, minden... Szóval hajrá! A vezetőknek pedig csak így tovább! Vaszilaci a király :)
Erika 2004. 04. 16.

Ciasztok! Május végén Balatonakalira megyünk az osztályommal erdei iskolába. Itt még soha nem voltam és nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen lesz. HA visszajövünk igérem leírom a véleményemet! Ciasztok!
Gábor 2004. 03. 21.

Üdv.Mindenkinek! Éppen a Balatoni nyaramat tervezem, s rátaláltam a honlapra! PAZAR!!!!!!!!!!! Annál is inkább, mert több nyarat töltöttem Pálkövén, mint kisdiák, avagy nagy kamasz.Visszahozta emlékeimet, hogy milyen jó is volt ott. Anci néni! Nyáron találkozunk! Gyertek Ti is!!!!!!!

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »