Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20]  Következő  Utolsó lap
Csaj 2005. 07. 20.

óójeeeaaah!!!! üdv mindenkinek ott a Rév Ho(s)telben, írtó jó minden, jövőre is megyünk, és bulizunk, meg karaokezunk!!! pusza Zolinak, Bálintnak, meg Gábornak, na és Csabának is :)
Oresztész 2005. 07. 05.

..gyertek mer tök ari új recis srác van, asszem Zolinak hívják!..persze Tökmag sem utolsó, nem is beszélve a felszolgálós srácról kamerával a kezében OYEEE
Évi 2005. 06. 10.

Sziasztok! Mi máj. 7.től voltunk 4napot Szántodon nagyon komoly volt.Főleg az esti karaoke és a szülinapi buli:))))))puszilom a Csabit, Gábort és a zolit Tudjátok ezt adta a gép:)
Győri Zsanett 2005. 06. 09.

Június 5.-6.-án voltunk osztálykiránduláson a Szántódi Rév szállóban. Nagyon jól éreztük magunkat. A vacsi is jó volt. Na meg az esti disco!! Nagyon jó hely, ajánlom mindenkinek, mert közel van a Balcsi, és szép a kilátás.
Gigi 2005. 06. 03.

csillag.edo@freemail.hu-nak üzenem, hogy újak a takarítók és a recepción is van változoás, szal gyertek nyugodtan. z.s.a.n.y.@freemail.hu-nak üzi: szabad helyünk majd csak júni. 12-13-án lesz, vagyis van, szóval hamar gyorsan foglald le, ha még aktuális várunk szeretettel. Össz férőhelyünk 160fő. Lehet TV-t bérelni és a hallban van egy DVD-nk is, viszont filmeket hozzatok, mert azok még nincsenek! Mindenkit várunk sok szeretettel. Kérdezzetek nyugodtan, most már válaszolgatunk:)
Gigi 2005. 06. 03.

Sziasztok! Táborokat mi nem szervezünk, azt a keresőben a balatoni táborok címszónál találhatjátok meg. Lehet jönni egyénileg is, de 18 év alatt csak felnőtt kísérettel.
Kitty 2005. 06. 01.

Nekem nagyon tetszett a pálkövei tábor aki teheti csak menjen el és láttogassa meg ezt a fantasztikusan jó helyet. És érezze jól magad
Deryck 2005. 05. 26.

Király Szántód, Rév Hotel a legjobb! Köszi Orsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brigi 2005. 05. 26.

Királyyyy balatonakali
Barcsák Tamás 2005. 05. 19.

Szia!!!Azt Szeretném megkérdezni hogy indul e ebbe az évbe 2 hetes tábor.És hogy menyibe kerül és milyen ellátásokkal.Irj Vissza!!!

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »