Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21]  Következő  Utolsó lap
Böbi 2004. 03. 21.

Szia Mindenki! Évekig táboroztunk Pálkövén sok-sok gyerekkel. A mai napig, huszonévesen is szívesen emlékeznek rá a "gyerekek". Mindehhez hozzájárult a személyzet odaadó munkája, na és garancia a főnökasszony /Anci/ személyisége! Ajánlom mindenkinek!
SZILVI 2004. 03. 14.

Sziasztok! Látom ma igen sokan néztek Benneteket! Tényleg jó lett!!
Angyal Szabolcs 2004. 03. 09.

Kedveseim, nem tudtok szabadulni tőlünk :-) angyalék Fehérvárról
böbi 2004. 03. 08.

ANCI Jaj, de pazar ez a honlap NEM TALALOM AZ IRASJELEKET EZEN A HÜLyE BILLENTyŐN jövöre kihagYjuk ErdélYt s hozzátok megyünk OTTHONRÓL MAJD TÖBBET IROK
András 2004. 03. 05.

Gratulálok az új honlaphoz! :)

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Tájékoztatás a táboroztatás során betartandó járványügyi megelőző szabályokról

Kedves Olvasó!

Az alábbi weboldalon részletes tájékoztatást olvashat a járvány miatti helyzetben a biztonságos tábor szervezés segítése érdekében

https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/140-koronavirus-tajekoztatok

Szívesen vesszük javaslatait, tanácsit, hogy szálláshelyünk minél biztonságosabb legyen az itt tartózkodó vendégek számára.

bővebben »