Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat. Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Következő  Utolsó lap
Szabóné Márta 2012. 06. 04.

Köszönjük a balatonakali tábor munkatársainak a kedves vendéglátást, a konyha személyzetének pedig a rugalmasságát, amivel minden felmerülő problémánkat megoldották. További munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk.
A május 24-i csapat.
Lia 2012. 05. 26.

Sziasztok! :) mi június. 13-14 megyünk az osztályommal egy kis kirándulásra Pálkövé-re ! Valaki volt már ott az ifjúsági szállásban? Milyen? :) Ja és lehet még egy kérdésem wifi vagy más egyéb internet kapcsolat van ? Köszi: Lia
Niki 2012. 05. 08.

Hello!
Olcsón meglehet úszni, 23000ft-ból mindennel balatonakalin. Alig várom! :)
Végh József 2011. 08. 28.

Kedves Kata és a pálkövei tábor személyzete!
Kicsit megkésve ugyan, de ismételten szeretnénk köszönetet mondani, hogy az 5. Judo Táborunk is fantasztikusan sikerült és ebben nem kis része volt a tábor személyzetének. A gyerekek is, és mi, felnőtt edzők, pedagógusok is nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsére az időjárás is mellénk állt abban az egy hétben, az elhelyezés, az ellátás pedig tökéletes volt. További jó munkát kívánunk! Kohajda Rita, Végh József és a sportolók
Magyar Csilla 2011. 08. 25.

A gyermekem megbetegedése miatt sajnos a nyaralásunk meghiusult. A tábor vezetősége maximális toleranciát és végtelen korrektséget tanusított, amit nagyon köszönünk. Magyar Csilla
Németh Andrásné 2011. 08. 01.

Sziasztok!

Felejthetetl en élmény volt a rév hotel földszinti szobáiban aludni, ahol meghajlott a farostlemez állmennyezet, és örültünk hogy van wifi internet is (balaton1)
Barczáné Demjén Margit 2011. 07. 16.

2011.július 11-től-14-ig felejthetetlen napokat töltöttünk el félpanziós ellátásban , igen kedvező áron a Hotel Rév- ben Szántódon.A környezet csodálatos.A csárda ahol étkeztünk hangulatos. Köszönet Tamásnak a felszolgálónak kiemelkedő készségéért és kedvességéért. Köszönet a többi konyhai személyzetnek a változatos, bőséges ételekért.
A hotel szobák tiszták, kényelmesek.A recepció személyzetének is szeretnénk megköszönni a kedves fogadtatást, kedvességüket .Mindenkinek merem ajánlani .
Czira Tibor 2011. 07. 09.

Mi majdnem minden évben a Rév-Hotelban nyaralunk a kis baráti társaságunkkal. Csak is jót tudunk mondani a Hotelról, és elsősorban a személyzetről, és a csárda személyzetéről.Olyan még nem volt, hogy ugy kellett eljönnünk, hogy nem éreztük jól magunkat.Csodálatos hely, csodálatos környezet! Külön köszönet illeti a Csabát és kedves családját, hogy majdnem minden évben számunkra lehetővé teszi a kikapcsolodást a Rév- Hotelban!
Nagy Bálint 2011. 07. 05.

2011. június 25-e és július elseje között egy felejthetetlen tábori hetet töltöttünk el 35 kisdiákkal a Balatonakali Gyermektáborban.Köszönjük a teljesen megfelelő szállást, az igazán finom étkezést; a korrekt kiszolgálást - a jó hangultat pedig már csak rajtunk múlott! :-)
Üdvözlettel; a hajdúszoboszlói Gönczy Pál Kéttannyelvű Általános Iskola táborosai nevében; Nagy Bálint tanár úr
Erdélyi Krisztina 2011. 04. 26.

Köszönjük az igazán kellemes húsvétot [köszönet a nyuszinak is :-) ]! Olcsó és remek szálláshely, figyelmes, aranyos személyzettel. Biztosan visszatérünk még!
További jó munkát kívánunk!
Kriszta és Imre

Új bejegyzés írása

Név:
E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!

Akció táborszervezők számára:

A 100 fő feletti erdei iskola vagy nyári tábor csoportvezetőjét és kísérőjét vendégül látjuk egy 3 napos Ausztria-i/Mariazell-i hétvégére.

Nézze meg a szállás weboldalát: www.haus-franziskus.at

bővebben »